Joo. On täällä(kin) ehditty jo lankashoppailemaan tälle vuodelle. :) Katariinassa alkoi eilen ale-penkojaiset ja pitihän sinne tietysti työpäivän päätyttyä hyökätä katsomaan mitä on tarjolla. Eikäpä se tokikaan ihan vaan pelkäksi katseluksi ja penkomiseksi jäänyt.. :)

penkojaisista

Schachenmayr Nomottan Arabellaa [huiviksi, jonka monet on tehneet jo aikaa sitten], harmaata Gjestalin Jannea, punaista merinowoolia ja kokeeks kerä teeteen Popparia, ihanan pehmeetä maissilankaa.

Lankakasan päällä keraaminen pukki. Ihan pakko oli saada kun oli puoleen hintaan ja se niin katto mua että ostamutostamut. :)

Tai oikestaan..jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin ei nää iteasiassa ees olleet ihan ekat langat tääle vuodelle, mutta ekat noinniinkun fyysisesti siis. :) Jokunen iltayö sitten täältä nimittäin lähti tilausta sekä GetKnittedille että Cucumberpatchiin.. :) Ihan vaan siks kun punta on nytten niin edukas euroon nähden. :) Niin ja sit eilen tilasin muutaman kirjan AdLibrikseltä kun sai postikulut ilmatteeks.. Hupshei.. :)