Mitäs niistä reissuunkin mukaan lähteneistä virkkuupaloista sitten syntyikään?

No...niistä piti tulla salomoninsolmukukkahuivi Virkun malliin. Tai tulikin kyllä, muttei ihan prikulleen samanlaista.. Koska...tottakai sitten siinä innostuksissani jätin lukematta ohjeen loppuun ja koukuttelin lähes kaikki palaset valmiiksi sen kummenpia ajattelematta. Go me! Ne oiskin pitänyt liittää toisiinsa jo siinä sen toisen kierroksen aikana.. Just joo..

No..kun en sitten purkaakaan viitsinyt niin kehittelin palasille omanlaisen yhdistelytavan. Salomoninsolmuilla toki sekin. Tuosta päältäpäin yhdistelin. Eli palasten välillä on sellainen kohoreunus. Ei kai tuo lopputulos hassumpi ole. Ei ihan semmoinen kuin oli tarkoitus, mutta kiva kuitenkin vaikka itse sanonkin. :) Yläreunaan virkkailin salomoneja myöskin.Ja voi että tää on sitten ihanan lämmin! :)Lanka Novitan Teddy, kolmessa eri värissä. Kutosen koukku. Langanmenekki vaakani mukaan tarkalleen 350 g. Mitat ilman hapsuja mitattuna n. 125 cm x 65 cm.

Niin joo, ja täähän menee sitten myös Virkkausringin HuPo-tempaukseen. :)

ps. Olipa muuten homma löytää tuota pinkkiä lankaa kun pääsi loppumaan kesken ennen hapsutusta ja muutamaa viimeistä palasta. Vasta viidennestä kaupasta löytyi. Mutta löytyi kuitenkin. Vinkkinä vaan muillekin että MiniManissa näytti olevan montaa muutakin jo poistunutta väriä/lankaa kaupan.