Kuusen metsästys oli varsin tuloksekasta jälleen kerran, kylläpäs sitten vaan löytyikin mainio yksilö ja vielä aika helpostikin. :) Sellanen pieni ja just sopiva meikäläisen huusholliin. Tuoksuu ihanalle. Oiskohan paras kuusi ikinä? Niin taisin sanoa kyllä viime vuonnakin.. :) Mutta juu, on siinä vaan oma tunnelmansa tuossa kuusenhaussa, oma traditionsa sekin. :)

Yleensä laitan kuusen aina jo näihin aikoihin kun me haetaan se perinteisesti iskän kanssa Sievistä yleensä just näin viikkoa ennen aattoa enkä voi oikein missään säilytelläkään kun ei oo parveketta tms. paikkaa. Kuusenlaitto ei siltikään tarkoita että täällä oltaisi jo valmiina joulunviettoon, ei suinkaan, vielä on paljon tekemistä..niin neulonnan kuin muidenkin valmistelujen osalta, mutta ehtiiehtii, hyvinhän tässä on vielä aikaa. :) Eräs eilettäin aloitettu hyshys-neule eteni aika kivasti automatkalla...kohta sen pariin sohvalle.. :)

Kuusenkoristelu tuossa vielä vähän tekeytyy...mutta esittelenpä nyt vaikka nuo neulahuovutetut koristeeni jotka jokunen vuosi sitten pistelin. Ne pääsevät kuuseen myös tänä vuonna, itseasiassa parin vuoden tauon jälkeen. :)
Paljastettakoon kuusenkoristeiden teemasta sen verran, että se tulee
olemaan enemmän tai vähemmän omatekoista käsialaa tälläkertaa.. :)
huopapallot.jpg
Palloissa pohjana styroxpallot, sydän pistelty piparimuotin kanssa.
Kultalanka Novitalta.