Tämän onkin jo varmaan kaikki muut tehneet. Itsekin muistelen tämmöisen tehneeni joskus englanniksi - tai siis yrittäneeni tehdä, kun ei oikein mitään löytynyt. No, tämmöistä löytyi suomeksi:

1. Myöhemmin Satu on pohtinut, oliko 1970-luvun vasemmistoradikalismin yhtenä taustana se, että tuon sukupolven vanhemmat olivat olleet sodassa hyvin nuorina. ... Satu on toista kertaa naimisissa ja hänellä on ensimmäisestä avioliitostaan kaksi tytärtä, mutta perheenjäsenet eivät välitä esiintyä julkisuudessa.
2. Satu on itsestään selvä, kirkas, kuulakas ja virvoittava kuin ilma. [heheh. :D]
3. Satu on olemassa joka paikassa. [oho! :O]
4. Satu on myös naisen etunimi. [ihanko totta? :)]
5. Satu on psykologisesti kaikkein syvällisimpiä teoksiani.
6. Satu on kertonut viihtyvänsä parhaiten maanläheisissä vaatteissa, mutta luennoidessaan hän käyttää tyylikkäitä jakkupukuja ja housuasuja, joihin hän yhdistää korkeat korot. ... Satu on kertonut kulkevansa millaisissa vaatteissa tahansa, jos siltä tuntuu. [no tää ei oo kyllä sitten yhtään mua..]
7. Lisäksi Satu on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia ja neuvoo opiskelijoita erilaisissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. ... Satu on sekä elintarviketekniikan insinööri että tietotekniikan diplomi-insinööri.
8. Satu on lyhyt, vain 7 riviä, kuvitettu, mutta on niin ehdottoman omaperäinen, että pienimpien kirjoittajien sarjassa on palkintonsa ansainnut. ... Satu on nimensä mukaisesti hyvin perinteinen satu, jonka kantavana voimana on satun niin oleellisesti kuuluva haaveilu, unenomaisen tavoittelu.
    Satu on varsin laaja, mutta erittäin hienosti koossa pysyvä, johdonmukainen kommelluksineen ja takapakkeineen, ja sadulle tyypilliseen tapaan loppuhuipennus on mukava. ... Satu on kohtalaisen niukoista aineksista rakennettu erinomainen ja napakka kokonaisuus. [viimesestä saa aika hyvät naurut! :D]
9. Satu on myös usein yhteydessä eri yksiköiden päälliköihin talousarvioon ja laskujen käsittelyyn liittyvissä asioissa. ... Näihin liittyen Satu on ollut tekemässä esimerkiksi laskutusten kuvauksia ja kassatoimintakuvauksia maksuliikenne- ja kassatyöryhmässä. [ei ikinä!]
10. Moilasen Satu on jo reilun vuoden ajan laatinut Vegaiaan herkulliset ja terveelliset ruokaohjeet. ... Satu on ammatiltaan elävän ravinnon kouluttaja, kasvisruokakurssien vetäjä ja naturopatia-terapeutti.

Aika mielenkiintosia kyllä jotkut. :D "Satu H on"-googletuksella ei löytynyt sitten yhtään mitään. :/

Niin, siis nämä oli ohjeet, jos joku nyt ei ole tätä vielä sattunut missään näkemään:
Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.