Tämmöset niistä tuli, isänpäivävillasukista siis. Samalla ohjeella kuin ne aikaisemmin esittelemäni jussisukat, mutta isommat. Vähän liiankin isot niistä kyllä tuli, mutta saahan niitä kutistettua pesussa...parempi että liian isot kuin liian pienet, eikö? :) Osasyynä sukkien suureen kokoon on kyllä myös se, että päätin höyryttää/silittää ne..[mitä en kyllä yleensä tee]..olis pitänyt käsitellä vaan tuo kuvion kohta, mutta eipä sitä nyt enä tekemättömäksikään saa..

No, iskä kuitenkin tykkäsi, onkin enempi löysien kuin kiristävien sukkien ystävä. :)
jussisukat.jpg
Nelosen metalliset puikot [olipa muuten liukkaat tuon kuvion neulomiseen, hui sentään..mutta kun jostain ihem syystä mulla ei nelosen bambujakaaan ole..pitää kyllä hommata.] Langat jotain seiskaveikan paksuisia mitä-lie-äidiltä-saatuja. Sukkien painon unohdin tietysti punnita, vaikkei näiden kanssa ihan se perinteinen viimetipan kiire tullutkaan, valmistuivat kuitenkin "jo" la-su yönä.

Äiti soitti tunti sitten...iskällä on ollut rytmihäiriöitä ja on joutunut sairaalaan.. Niisk. Isin tyttöä itkettää. :'( Toivottavasti kaikki on hyvin.
Huomenna mennään varmaan sitten vierailulle.