Kymppitonnin kävijäluvun lähestymisen kunniaksi pystyssä oleva blogiarvonta käynnissä, osallistukaa vastaamalla varsinasen arvontapostauksen kysymykseen! :) Arvonta suoritetaan kun kymppitonnin rajapyykki on rikottu, luultavasti pyhien jälkeen kuitenkin. Tasaluvun bongaajalle kanssa luvassa jotain pientä kivaa. :)

Itseasiassa Linnéa jo bongasikin yhden kymmpitonnin. Palkinnoksi lähtee jotain pientä kivaa kun kerran lupasin ja kunhan ensin keksin mitä se voisi olla. :) Sun osoite mulla onkin tallessa. Laitan sen lupaamani hame-ohjeen samalla.

Mutta siis, otin tuon vain muutaman päivän täällä kokeilussa olleen laskurin sitten kuitenkin pois. Se kun toimi erilailla mitä tuo alkuperäinen, jonka sekoamisen pelossa siis sille kaverin otinkin. Nyt kaverina toisen puljun laskuri, pitäisi toimia samalla lailla. Kait. Ans ny kattoo. :)

Posti/Itella toi maksikirjekortin tänään. Ei vaan näkynyt toimipaikassa kuitenkaan mitään lähetystä. Outoa. :/ Noh, viime viikolla kävi sitä vastoin niin, että kun menin hakeen kirjakerhon pakettia niin postin/Siwan täti kysy onko mulle tullu mitään muuta lappua...No ei ollu. Siellä kuitenki oli mulle toinenkin lähetys. Nimittäin huuto.net-paketti jota olin jo kovasti oottanut. Oli siellä jo viikon maannut. Just.. No, sainpahan nuo Cavernia varten hamuamani Seiskaveikat viimein kuitenkin.