Tulihan niistä valmista. Ja just ja just ehtinevät vielä mukaan Sukkasatoonkin kun uhmasin järjestyssääntöjä ja pistin koneen pyörimään vielä iltamyöhällä. :)
Anteeks naapurit. :D

Aloitin tossut viime torstaina Neuletapaamisessa samaan tahtiin Emilian kanssa [joka sai tossunsa valmiiksi jo viikonloppuna], mutta omalla kohdallani varsinainen neulontatyö valmistui vasta keskiviikkoiltana, kuten jo sanottua, aikas myöhään ja pesukoneesta ne tulivat sitten pikkasta yli puolen yön. :)

Tossut ennen huovutusta. Onhan niissä ainakin vähän ylimääräistä.
Saas nähä miten käy..


Näin kävi. Tossut huovutuksen jälkeen:

Ei pahat. Kantalappu sais olla pikkasen isompi, ei oikeestaan muuta moitetta.

Just sellaset hyvänmielen sipsuttelutossut. :)Lanka Pirkanmaan Kotityön Ohut Pirkkalanka, kulutus ei juuri mitään, yllätyksekseni lankaa meni vaan alle yks pikkuvyyhti. Puikot kolmosen bambut. Napit äidiltä saatuja. Ohje uusimmasta Ullasta, En Pointe-tossut. Huovutus neljässäkympissä [kuten yleensäkin teen, mutta tälläkertaa normaalia lyhyemmässä ohjelmassa - vaikka kyllähän toki sekin jyskytti reippaan tunnin..].

Olipa muuten tosi outoa neuloa huovutettavaa noin ohuilla puikoilla. Yleensä kun huovutettavat jutskat neulotaan paksuilla puikoilla ja langoilla. Uusi tuttavuus minulle siis tuo Pirkkalanka. Ei oo muuten koskaan jännittänyt näin paljoo miten huovutuksen käy. Vaikka ainahan se tietysti on vähän sattuman kauppaa mitä sieltä tulee kun uuden langan kanssa pelaa. :) Onneks ei tullu mitään ihan mahottoman kauheita mörvelöitä kuitenkaan. :)

Niin ja joo..innostuksissani unohdin sitten tietysti tehdä kantavahvikkeet, mutta annettakoon se minulle anteeksi? Seuraaviin yritän muistaa tehdä. :) Ne tulee sitten ohjeen mukaan Tovesta. Siitä Emilialta saadusta. :)