Viime lauantaina Johannan luona Neuletapaamisella värjäiltiin lankoja. Nyt osaan sitten ehkä värjätä Kool Aideilla kunhan ne ensin saapuvat postissa...tämä on luultavasti huomenna..jännää... :)

Kun muut koolasivat, minä yritin puolestani värjäystä karamellivärillä. No. Yritykseksi taisi jäädäkin, oli meinaan aika susihomma. Ei enää toiste. Kauan kesti ja haisi pahalta. Eikä ees väri tarttunut just yhtään. Buu. Oon kyllä vähän pettynyt. :(

En sitten tiiä missä oli vika, meikäläisessä vai missä, mutta kauheen helpoltahan se näytti muiden blogeista ihastellessa ja olihan mulla oikein kaks ohjettakin. No, ei aina voi onnistua. Ei edes joka kerta.

Näillä lähdettiin:
valineet.jpglangat_lahtotilanne.jpg
Etikkaa, merisuolaa ja karamelliväriä. Lankaa. Seiskaveikkaa kaikki. Vai voisko tuo liila olla Woolia? Vyöte kun siitä on hukkunut jo aikapäivää sitten..

Langat vielä märkinä:
lanka1.jpglanka2.jpg

Ja sitten kuivina [raitalangalla verrokkina viereessään värjäämätön kerä josta aloitettu sukkaa kuten näkyy]:
lanka1_kuivana.jpglanka2_kuiva.jpg
Eli kuten kuvista näkyy [tai sitten ei näy, kuvat ei oo ehkä ihan parhaita mahdollisia], lilaan lankaan värjäys ei tarttunut sitten yhtään. Tarkoitus oli että olisi tullut pätkävärjättyä, molempia päitiä yritin värjätä.. Raitalankaan väri sensijaan otti hieman, mutta ei yhtään niin mitä olisin odottanut...että taitaapi mennä uudelleenvärjäykseen nämä kokeilut.. Kuten ehkä jo arvasitte, harmaata lankaa en sitten enää edes viitsinyt/jaksanut yrittääkään värjätä. Ja pitihän sitä ehtiä neuloakin ainakin pikkasen. :)