Tulipa tuossa mieleen kun selasin sähköpostissa säästämiäni kommentointia/muita toimenpiteitä vaativia kommentteja että voisinpa esitellä täällä vanhempiakin tiffanytöitäni. Ne uudemmat kun on jo esitelty ja seuraavan kerran tiffanyrintamalla tapahtuu vasta syksyllä kurssien taas alkaessa..

Mutta, ensin se varsinainen asia.

Blogiton (?) Sitruuna oli kysynyt millä/mistä/miten tämän työn kissa on tehty. No, en tietenkään ole sitä itse tehnyt..vaan se on ostoinen. :) Kaipa se on tinaa on materiaaliltaan. Tiffanyopen kautta sen ostin, mutta saa niitä liikkeistäkin, täällä ainakin askarteluliike Siluetista.

Marialle tiedoksi että tiffanyihin jää helposti koukkuun.. :) Mutta tosi mukavaa se kyllä on, kokeile ilman muuta! Työväenopistoilla ainakin on varmasti kursseja ympäri maan. Eikä ole loppujen lopuksi yhtään niin vaikeaa kuin ehkä voisi luulla. :)

Sitten niitä töitä... Ihan ekan tiffanytyöni ikinä tein syksyllä 2005. Se piti suunnitella itse. Tällaisen suunnitelman tein [kuva otettu webkameralla kun mulla ei tuolloin vielä ollut digikameraa!]:
tiffany1.jpg

Ja tältä se näyttää valmiina. Kehys laitettu kuitenkin vasta tänä keväänä, kun alunperin en sellaista halunnut mutta mieli sitten muuttui. :) Eihän tuo nyt mikään huippuhieno ole, mutta ekana työnä sillä on tiettyä tunnearvoa ja on kyllä ihan esillä eikä missään kaapin perukoilla häpeämässä. :)
tiffanytaulu.jpg

Jouluksi 2005 tein tämmöisiä tähtösiä pikkulahjoiksi...
stars.jpg

...ja myös sydämiä ja enkeleitä, joista näköjään otettu kuva vähän keskeneräisinä..
tiffanyt.jpg

Sitten tämmöisen kynttiläsysteemin oon tehnyt myös. On kyllä vähän epäonnistunut tekele mielestäni...kauhee takaisku tuokin kun huomasin vasta jälkeenpäin että tuo rajaustökötti millä tein nuo kiekurat olikin vihreää eikä mustaa niinkuin kuvittelin.. Hmpf.
tuikkusysteemi2.jpg

Oiskohan ne nyt sitten siinä...niin no joo, sitten on vielä ainakin tässä kuvassa näkyvät punatulkut. Ne tein viime vuoden lopulla ja menivät pikkulahjoiksi. Sydämiä olikin jo tuolla aikaisemminkin ja nuo sudenkorennothan kävivät kevätnäyttelyssäkin. :)
tiffanystuff.jpg