Kotikotona sitä on sitten kaikenlaisia aarteita. Kuten esimerkiksi ne ekat neulomukset ja virkkuut. Tässä näytille teillekin. Ja kyllä, nyt saa nauraa ihan luvan kanssa. :D On ne sen verran ihme väkerryksiä. :)

Mörkö. :D


Virkkuupussukka.

Säilytin siinä joskus lasikuulia. Nyt siinä vois pitää vaikka nappeja. :) Kaikki kun viime kirppisreissun jälkeen ei enää mahdu tuohon pikkuseen pringlespurkkiin.. :D

Sitten, lisää nukkekotijuttuja. Mulla oli joskusmuinoin sellanen ihme muovinen nukkekoti, joka hajos melkeen aina kun siihen vähän koski. Tavaroita olis tarjolla.. Johanna? :)

Yks asukaskin löytyy. :)

Ja lankoja. Äiti meinas et jos vielä apupupuja teen.. En tiiä kyl jaksanko niitä enää tehä, entisetkin on vielä lähettämättä eteenpäin..saa nyt nähä, jos vielä innostuu...vuoden loppuunhan niitä kait ainakin otetaan vastaan siellä Tampereella vai missä se nyt oli.

Mutta, onhan se Tilkkujen Yökin tulossa syksymmällä, että varmaan osa ainakin päätyy vaakatilkuiksi.. Niin joo, kuvassa siis jotain mitä-lie-aika-ohutta-harmaata-lankaa [n.60g], lilahkoa/vaalean marjapuuron väristä Sandnesin Mamsell-vauvalankaa [n.190g], ikivanhaa oranssia Novitan/Rondon Juha yleislankaa [n.60g], jotain-vaaleanruskeaa-lankaa [n.50g] ja oiskohan tuo sitten Seiskaveikkaa nuo oranssit oikeanpuolimmaiset alarivin kerät [n.90g]..