Lähdin sitten mukaan tähän Terhin järkkäämään Syksyn Sävyt-vaihtoon vaikka alunperin olin aatellutkin sen jättää väliin. Enpä kuitenkaan malttanut. :)

syksynsavytnappi.jpg

Täytyy sanoa että en kyllä oo mikään suurin syksyn ystävä.. Inhoan harmaita ja kurjia päiviä. Syksyllä tuulee kylmästi ja on kovin kalsaa ja ikävää. Aina sataa. Viluvarvasta palelee. Syksyllä jotenkin tuntuu niin kurjalta muutenkin. Ei jaksa oikein mitään eikä mikään huvita. Kylmä talvikin lähestyy...toinen asia joka ei niin kauheasti ole mun mieleen. Talvi on kyllä ihan ok, jos pakkanen olis siinä -5 asteen paikkeilla ja se lumi tulis kerralla ja pysyis eikä vaihtelis tyyllin loska-jää-lumi-sade-loska-jää-lumi...niinkun se yleensä tekee.. :/

Mutta...on kai syksyssä jotain hyvääkin.. Ruskasta ja syksyn väreistä ainakin tykkään. Ja siitä että kuppi kuumaa teetä maistuu taas paljon paremmalta kuin kesällä. :) Pimeinä iltoina tässä huushollissa palavat useat kynttilät ihan takuuvarmasti. Vaikka kyllähän minä poltan niitä muutenkin läpi vuoden.. :) Syksyllä käsitöihin tulee aina uutta puhtia jostain syystä ja moni aloittaa uusia harrastuksiakin. Minen kylläkään ole aloittanut nyt mitään uutta...paitsi tiffanyhan se taas jatkui, että tavallaan on jotain kyllä täälläkin aloitettu. :) Niin joo, ja ehdottomalle jouluihmiselle se on tietysti syksyssä kivaa että saa ruveta miettimään joululahja- ja muita juttuja. :)