Kiitos kovasti kaikille huivivinkkejä antaneille. Päädyin jo itselläkin mielessä olleeseen Salomoninsolmuhuiviin - joka itseasiassa sai teiltäkin äänienemmistön. :)

Tenneesseestä teen niinkun meinaisinkin. Mohairista en vois kuvitellakaan tekeväni. Huh hitto. Inhoan mohairlankoja..ainut mitä voisin ajatella mohairista tehdä on se roseekukkahuivi/poncho..

Ziinan Keväthuivi mua kyllä kieltämättä kiinnostas tehdä, se on kaunis eikä liian pitsinen makuuni. Mutta ei nyt. Ei mun hitaalla vahdilla tuollaista ehdi..kun on muitakin juttuja kesken.. Uuden Ullan Lehmus ei näytä hassummalta kanskaan, mutta ei tällä aikataululla noin vaikeaa meikäläiselle.. Fifi on vissiin helpompi, mutta ei sitäkään nyt..ehkä joskus..

Mutta...tämän verran on jo alulla solmuhuivinen:

Nopeasti kyllä etenee ja oli tosi helppo oppia. Jopa minunlaiseni noviisivirkkaajaan. :) Uudessa Novitassa on tosi hyvä kuvallinen ohje ja niin myös uusimmassa Sinä Osaat-lehdessä [jossa Mervillallakin on näemmä näppinsä pelissä :)] ja sitten vielä myös Tiitsan blogista löytyy yhtä jos toista Salomoninsolmuhin liittyen. Niinkuin moni muukin on todennut...tähän taitaa jäädä koukkuun.. :)