Kävinpä tänään markkinoilla. Ja taisinpa tehdä kauppaa saman myyjän kanssa kuin Sini jokin aika sitten. :) Minen tosin jaksanut ruveta tinkaamaan kun se myyjä oli jotenkin niin ärsyttävä jo muutenkin..lankaa kuitenkin ostin. :) Oli muuten harvinaisen hyvä ilma markkinakeleiksi, ihan aurinko paistoi! Katsokaa vaikka. :)
markkinatori.jpg
Yleensä kun täällä ainakin aina markkinoiden aikaan sataa, tai on ainakin vähintään hyvin harmaata tai vaihtoehtoisesti loskaista jos kyseessä on kevätmarkkinat..
[no, oli nytkin kyllä tuulta sen sateenkin edestä, mutta ainahan täällä rannikolla kyllä tuulee, enempi tai vähempi..]

The markkinasaalis:
markkinaostokset.jpg
Puolen kilon pussillinen kuivattuja hedelmiä eurolla, kaks vyyhtiä viininpunaista Erämiehen Sukkalankaa ja kaks vyyhtiä mustanharmaata Retu-sukkalankaa. Jämsän Huopatehtaan lankoja molemmat. Hintaa tuli yhteensä 6.70€, eli 1.675€/kerä. Ei paha minusta. Ois voinut kyl ostaa enempikin. Varsinki tuota Erämiehen Sukkalankaa, kun se näyttäis soveltuvan koolaukseenkin kun on 70% villaa... No, tuleehan noita markkinoita uusia..on tuo sama myyjä ollut täällä ennenkin, jotenkin on vaan jäänyt nuo langat huomaamatta aikasemmin.

Niin joo, ja pitihän se perinteinen markkinaeväs syödä. Tapolan Mustamakkara nimittäin. Nams. Että se onkin vaan hyvää. Puolukkahillon kera, tottakai. :)