Tämä raitaneule valmistui jo joku aika sitten, mutta jäi ufoilemaan tuonne sohvannurkkaan viikoksi jos toiseksikin..noh, itseasiassa 3 ½ kuukaudeksi. :D Mutta, nyt se on viimein ihan virallisesti valmis! Ei sitten mennyt kuin vuosi aloituksesta.. :)

Moni on ehkä jo nähnytkin kuvia tästä Neulonta-listalla Yahoossa, mutta lupasin itselleni pyhästi etten sitä täällä esittele ennenkuin kaikki langanpäät on päätelty. Muuten kun ne eivät tule ehkä ikinä päätellyiksi. :/ Itseasiassa mulla ei sillon vielä edes ollut tätä blogia kun ryhmän kuvakansioon kuvia lisäsin, mutta...you got the point, I think. :)

Elikkä siis. Tästä lähdettiin. Ihastuin Moda 2/2006:n kansineuleeseen...aloitin neulomisen Toukokuun 2006 lopulla...kesän ajaksi työ sitten unohtui...ja siitä tuli ns. ikuisuusprojekti...
raitapusero.jpg

...jotain 8 ½ kuukautta se sitten kesti että sain kaikki kappaleet tehtyä ja ommeltua kasaan. Mallia muutin vähän. Tein hihojen joustimesta hieman pidemmät mitä ohjeessa ja kauluksesta tein kanssa erilaisen. Lanka Novitan 7 Veljestä Jättiraita. Nelosen pitkät suorat puikot sekä pyörö.

raitaneule1.jpg

raitaneule2.jpg

Lankoja päätellessä kävi kyllä mielessä kerran jos toisenkin että pitkin mennä tämmöinen tekemään...kauhea homma oli päättelyssä, ihan tuska oikein! Sen ainakin opin että ikinä enää ei langanvaihtoja keskellä neuletta! Noh, ei ne kohdat nyt niin näy ulkopuolelle, mutta vähemmällä siinä olis päässyt jos nekin ois voinut päätellä saumoihin. Ja kyllä ois ollut langanpäättelijälle tarvetta. :)