Tiffanylampun kanssa on päästy nyt siihen vaiheeseen että enää se olis jalkaa vailla. Viimekertaisen bloggauksen jälkeen lamppu on siis saanut hatun sekä se on patinoitu. Niin ja pikkuisia viimeistelyjuttuja on myös tehty. Mikään täydellinenhän tämä ei tokikaan ole, mutta ite tykkään ja se riittää. Vaikka että sai se kyllä kehuja muiltakin. :) Tuskin maltan odottaa että se pääsee käyttöön. :)
pikkutiffanylamppu_kupu1.jpgpikkutiffanylamppu_kupu2.jpg
Jännä miten noissa kahdessa kuvassa lamppu näyttää huomattavasti todellista kapeammalta...tämä seuraava kuva hieman todellisempi siis:
pikkutiffanylamppu_kupu3.jpg
Tämmöisen hatun lamppu sai:
pikkutiffanylamppu_hattu.jpg
Opella olis yks oikein kiva jalka, mutta onhan niillä kyllä myös hintaa.. Pitäiskin käydä kattelemassa paikallisia lamppuliikkeitä/-osastoja "sillä silmällä" kun vaan sais aikaan.. tuntuu vaativan jotenkin niin paljon muka tuokin..no, kai se on tää syysväsymys tai joku kun tekee niin saaamattomaks..
Mistä muuten te muut tiffanyharrastajat hommaatte nuo lampunjalat?


Tämäniltaisella tiffanykurssilla leikkasin oikein urakalla Kokopellin paloja. Huh, tuntuu kyllä sormenpäissä.. [hieman vaikeuttaa neulomista tuo oikean peukalon hellyys..] Vaan muutaman palan leikkuu jäi ens kerralle, joten sitten pääseekin jo taas hiomishommiin. Että hyvästi vaan kynnet taas jälleen kerran..