No niin...nyt sitä sitten jo näköjään toteutetaan niitä uudenvuodenlupauksia...tai siis yhtä niistä. :) Nimittäin kohtaa "teen elämäni ensimmäisen neulotun kolmiohuivin" uskokaa tai älkää! :)

Syytettäköön ja kiitettäköön tästä illan Neuletapaamista ja erityisesti Emiliaa ja Satu U:ta. :) Emilialta sain Wrap Style-kirjan lainaan ja Satu neuvoi mulle jo kauan monissa blogeissa ihastelemani ja haaveissani olleen Shetland Triangle-huivin aloituksen ja muutenkin vähän suomensi ohjetta jotta pääsisin alkuun. Ja kun vielä sain kotimatkalla Emilialta kyytipalkkiona lankaakin niin olihan sitä ihan pakko heti kotia päästyä alottaa. :) Iso kiitos teille molemmille, rakkaat neulontaystäväni! :)
shettis_alku.jpg
 Niskaosuus on nyt siis tehtynä, ei sitten mennyt kuin liki 1 ½ tuntia mutta kai se ihan oikealta näyttää, luulisin. Mikään TV-neule tää ei kyllä oo, House M.D:sta kun meni suurinosa ihan ohi.. Mutta, ei tää toisaalta niin kauheen vaikeeltakaan tunnu. Loppujenlopuksi. Mutta en silti ota junaneuleeksi viikonlopuksi, ei ne muut kestäis kun kokoajan hokisin ääneen "neulo, neulo, langankierto, kaksyhteen.." :D Reissuun sen sijaan taitavat päästä paria vailla oleva Jussisukka ja ties-jo-kuinkamones Tychuksen alku. :)