Tänään täällä on selailtu tällaisia prosyyreita:
ikeanlehdet.jpg
Jep, reissua Haaparannalle pukkaa. Lauantaiaamuna bussi täynnä akkoja lähtee siinä klo 07:30 kohti IKEAa Muunmuassa. Mulla olis tälläkertaa tosin tarkotuksena poiketa vähän muuallekin samalla nimittäin. Aikaa kun on ihan reilusti kulutettavana. Aattelin uskaltautua ihan kaupungille asti. Se keskustahan kun on ihan siinä kivenheiton päässä. :)

Novitaklubissa jo vähän kyselinkin josko joku tietäisi käsityöputiikkeja tms. mutta vasta yhden vastauksen oon saanut.. Eli...osaiskohan teistä blogini lukijoista joku kertoo onko Haaparannassa millanen käsityö-/askartelu-/lankaputiikkivalikoima? Tiffanyliikkeen [Tiffany Konst, Torggatan 39] siellä tiiän olevan. :) Ja Järbogarnia yritän ainaskin metsästää jostakin. :)

Kauheesti mulla ei oo suunniteltuna mitä IKEAsta niinkun varsinaisesti tarttisin, mutta ainakin nyt yhden tämmöisen ja tämmöisen [molempia mulla on jo yhdet ennestään]. Ja kynttilöitä, niitä ostan aina. :)

XE.comin mukaan Ruotsin kruunu on tämmöisessä kurssissa tällä hetkellä:
1.00 SEK = 0.108840 EUR

ps. Anna, joka kyselit säärystimien silmukkamäärää, vastaan tässä kun et ollut jättänyt blogiosoitetta/sähköpostia minne vastata. Syksyn Novitan ohjeen mukaan nelkyt silmukkaa. Vähän ne on kyllä käytössä löpsähtäneet, että vähempikin ois riittänyt.