Viimein tuo jo k-a-u-a-n sitten aloittamani apupupu kakkonen on valmis! :) Sitä EU-hyväksyttyä täytettä mulla ei tosin kyllä vieläkään ole, mutta tuhosin yhden pesussa muotonsa menettäneen tyynyn ja täytin sillä vanulla sitten...saa kelvata. Jos nuo vaikka laittaisi sitten sinne Vaaka ry:n Koukkuniemi-projektiin...jos jollekin on tuo vielä uusi ja tuntematon asia, niin siitä on ollut tietoa mm. Satu U:n blogissa tässä taannoin.

 

Tämmöinen! Nelosen puikot, harmaa pupulanka Seiskaveikkaa, kaulahuivi Isoveikkaa, paita ja housut kaksinkertaista Nallea.

Viimekerrasta viisastuneena tein pupun pyörönä, mutta unohdin sitten tietysti tuossa käsien kohdalla että olis pitänyt jättää siitä auki, joten kädet on sitten tehty erikseen...siitä johtuu siis tuo käsien kummallinen "tuuletusasento"...noh, jospa kolmas tekele [josta on jo yksi jalka valmiina] olisi sitten viimein kunnollinen...tai semmonen mihin voisin sanoo olevani kunnolla tyytyväinen..

 

Ekan pupun valmistuttua Linnéa kyseli mikä sen nimi on... Pitääkö näille nimetkin keksiä..? Öö...no, jos se eka olis vaikka Viivi ja tämä toinen Valtteri. :)

 

Valtteri ja Viivi käsikynkässä. :)