Eli mökiltä ollaan kotiuduttu..
Arvatkaa harmittiko kun siitä ristipistotyöstä oli jääny neula kotiin? :/ Argh!
No, onneks oli mukana lukemista ja töllökin vielä näkyi. Kohtahan se ei enää sitten näykään kun tulee tuo digiaika..
kirjat.jpg
Conan luettu, pikkasen olin kerenny kotona sitä alottaa. Scarpetta sitten taas..se on kulkenut jo monessakin reissussa..Joulukuussa Pyhällä, Maaliskuussa Kiilopäällä, Huhtikuussa Kotkassa, Kesäkuussa taas Kiilopäällä ja nyt sitten mökillä. Millonkahan saan sen oikeen luetuks kun noin kauan kestää enkä oikeestaan ollenkaan saa enää nykyään aikaseks että lukisin kotona.. Mikskähän? Teen varmaan aina käsitöitä. :D

Sitten se ostospuoli..
Kärkkäiseltä tarttui mökille vietyjen tarpeiden lisäksi tällaisia:
[plus SNY:lle monenlaista kivaa myös.] :)
omatostokset1.jpg
Puikkomittari entisen hukkaanmenneen tilalle, mustaa Teddyä keskenjääneisiin säärystimiin, uutta harmaata Teddyä Cathat-pipoon, Mustaa Ainoa johonkin vielä mietinnässä olevaan juttuun Linnéalta saadun oranssin kaveriksi..kolmosen bambut ja kutosen koukku. Ääriviivatarrat hääkorttiprojektiin..

Sitten, Kannuksessa kävin uudessa Kangas- ja Käsityöliike Satiinissa ja tietysti siellä pakollisessa, Löytölaaksossa. :) Ei ollut Rustikaa, ei entisiä eikä uusia. Hmpf. :( Mutta muuta toki löytyi, ale-Jengaa keskeneräiseen salomoninsolmuhuiviin ja addin kiilteleväinen seiskan virkkuukoukku. :) Zéphir ja Iceland Satiinin tarjouskorista, kympillä mitkä tahansa neljä kerää. Ne kaks muuta kerää menee SNY:lle, joten en niitä voi esitellä..
omatostokset2.jpg

Mitäs vielä..Takkatuli on looooove. ♥
takkatuli.jpg