SNY:n Lokakuun paketti saapui eilen. Kiitokset kivasta postista, salaiseni! Myönnetään että olihan sitä jo odoteltukin. :) Niin kovasti olisin tahtonut blogata tästä jo eilen muttakun vuodatus se ei vaan sitten suostunut yhteistyöhön ei sitten millään..

Tällaisen paketin sain:
SNY_lokakuu.jpg
Värikästä sukkalankaa, suklaata, nappeja, tarroja ja mustia kynttilöitä. Niin ja kirje tapettipaperille kirjoitettuna kuten viimeksikin. :) Jotain paketista vielä puuttumaan jäänyttä lupailtiin saapuvaksi lähiaikoina...oo..onpa jännää.. :)

Suklaa on jo kovastikin korkattu eilen illalla tuskaillessa blogiin pääsemättömyyden kanssa. :D Kivoja nuo napit, varsinkin noista sydämen muotoisista tykkään, ei oo ihan tavalliset. :) Kynttilät on kans aivan huippumakeita, mulla ei oo koskaan tuollaisia isoja tuikkuja ollutkaan. :) Gründl:n sukkalanka näyttää haasteelliselta. En oo koskaan tehnyt sukkia noin ohuesta langasta. Saas nähdä mitä tulee. Kuinkahan paljon siihen tarvii silmukoita?

Että tää meneekin sitten kyllä jännäksi loppuakohden. En oo ainakaan vielä arvannut kuka tuo salaperäinen SNY:ni mahtaa olla. Ensin ajattelin että hän olisi joku minulle entuudestaan tuntematon, mutta saattaapa tuo tietysti olla joku blogimaailmasta tuttukin...tai ainakin on hyvin blogiani tutkinut tämän kierroksen aikana jossei jo aiemmin kun mm. tiesi mainita kynttilät ja napit sopiviksi rokkihenkisyyteeni..  :) Hmm.. Postileimojen/tarrojen perusteella ei kyllä kauheasti pysty arvelemaan, Helsinkiä ja Vantaata niissä on ollut ja aika moni kun kuitenkin on sieltäpäin niin se ei paljoa kerro. Jännitys on siis vielä yllä kovastikin.. :)