Tämmöistä kirjapostia tuli tänään. Tilasin AdLibriksestä vähän niinkun lohduksi itselleni kun en pääsekään lähtemään sinne Tampereelle messuilemaan.
Eiköhän näistä hyvälle mielelle tule. :)
bookmail.jpg

Share Ross: Punk Knits
- 26 hot new designs for anarchistic souls and independent spirits

Tää on ihan huippumakee opus! Just oikeenlaista asennetta! \\m/ Esim. neulottu kraka ois makee. :) Kierreselkämyksestä iso plussa kirjalle myös. Jos joku haluu nähdä ja jos saan aikaseks niin voisin tehä jonkulaisen kollaasin tän sisällöstä. :)

Katsumo Suzuki: Finger Knitting 1
Tää sormilla neulominen on kiinnostanut mua jo kauan. Ehkäpä tän kirjasen avulla opin. :) Sen projektit kun on näköjään "for kids of all ages". :) Ohjeita monenlaisista huiveista pipoihin sekä hattuihin ja jopa neulepuseron tekemisen pitäis onnistua pelkillä sormilla. Vaikka kirjan nimi antaa olettaa muuta, on siinä ohjeita myös sormin virkkuuseen. :)

Kate Jacobs: The Friday Night Knitting Club
Tämän monet onkin jo lukeneet. Toiset on tykänneet, toiset ei. Moni on moittinut tylsäksi, hitaaksi ja jenkkiläiseksi hötöksi. Päätin kuitenkin tilata, alkuperäiskielellä, ehkä on luettavampi näin, ei ole ainakaan käännös päässyt pilaamaan. :) Oli muuten paljon halvempikin kuin suomennettu versio. :)

ps. ISO kiitos kaikille mieltä lämmittäneiden kommenttien laittajille. Olette ihania, *halaus* kaikille! :) Eilen käytiin äitin kanssa vierailulla ja tänään iskä sitten pääsikin jo kotiin. Hyvin siellä sairaalassa hoidettiin ja tutkittiin. Jotain lääkkeiden vaihtoa ainakin tehtiin. Vaikka periaatteessa Tehyläisten puolella työtaisteluasiassa olenkin, onneks se paljon puhuttanut lakko ei ollut vielä ehtinyt alkamaan..