Eilen tuli sitten koolailtua. Ekaa kertaa ever. Tositosi hauskaa!  :) Ja niiiiiin paljon helpompaa ja nopeampaakin kuin se epäonninen karamellivärin kanssa pelleily..

Jari Mäki Oy:ltä tilaamani Kool-Aidit:
koolaidit.jpg

Ekaan liemeen [2 pussia Tropical Punchia] pääsi jo kertaalleen surullisenkuuluisasti värjätty lanka...todennäköisesti Woolia, n. 50g.
koolailu1.jpg
Tarkoitus oli edelleen tehdä tästä pätkävärjättyä, mutta vyyhti päättikin oma-aloitteisesti hypätä jossain vaiheessa mikrotusta [3x2min] kokonaan kulhoon, joten, tulos tällainen:
koolattua1.jpg

Liemeen numero kaksi [2 pussia Orangea + 1 pussi Tropical Punchia hieman jälkeenpäin annosteltuna "vähän sinnetänne"] pääsi lauantain neuletapaamisessa Satu U:n ystävällisesti vyyhdittämä antiikkisen marinoitunut ruskeanharmaa Seiskaveikka, 100g.
koolailu2.jpg
Tällaista tuli. Mielestäni oikein kiva syksyinen, monisävyinen väri. :)
koolattua3.jpg

Sitten, liemi kolmonen [2 pussia Pineapplea] unohtui tietysti kuvata. Tähän sentään muistin kastella vyyhdin ensin. Muiden vyyhtien kanssa se jotenkin vaan pääsi unohtumaan..  Lanka farkunsinistä Woolia n. 75g. Puolet vyyhdistä dipattu liemeen ja tällä kertaa myös vahdittu ettei vyyhti hyppää keitokseen kokonaan. :)
koolattua2.jpg

Tässä vielä kaikki kerät kimppapotretissa, josta värit näkyvät parhaiten sellaisina kuin ovatkin:
ekat_koolailut.jpg

Että tämmöistä täällä. :) Rohkeasti vaan kaikki koolailemaan joille se ei vielä ole tuttua. Ei ollut ees sotkevaakaan puuhaa. Ihana hedelmäinen tuoksu tuli liemistä, hakkaa etikkalitkujen keittelyt mennentullen. :) Kylppärissä oli kanssa herkullinen tuoksu kun langat rippui siellä kuivumassa. :) Ja aatelkaa, muistin jopa käyttää siivoushanskoja näppieni suojana läträtessäni. :) Hankintalistalla kerintälaite ja vyyhdinpuut. Vyyhditys ja keriminen se tässä suurin työ on. :)

Lisää koolausta tiedossa kun saan hommattua valkoista lankaa... :)