Tänään sain lisää postia SNY:ltä. Kuoressa. Aattelin ens että oiskohan siellä vaikka joku lehti ehkä. Ei ollut lehti, mutta oli tosi hienoja, syksyn sävyisiä tapettipapereita! :)
SNY_tapetit.jpg

Ja kaunis omatekemä kortti. Tälläkertaa koristukset ovat pysyneet suhtkoht paikoillaan eivätkä varisseet matkan varrelle. :)
snykortti2.jpg
Ainakin tuo SNY:ni harrastelee jonkin verran askartelua, se on tullut huomattua tässä tän kierroksen aikana. :) Tapettipapereilla on tullut kirjeitä aikaisemmin, silloinkin aavistelin jo samaa, tai sitten..ehkä SNY on remontoinut vasta tai on remontoimassa ja on siksi haalinut monenlaisia tapetteja..mistäs sen tietää.. :) Helsingin leimat oli kuoressa tälläkin kertaa. Ehkäpä tuo salainen asuu siellä Vantaalla [jonka leima on ollut ainakin kerran] ja käy Helsingissä töissä?

Niin ja kortissa SNY kehotti iloitsemaan sadepäivistäkin. Niitä on kyllä viime aikoina ollut sen verran paljon että tämä ei kyllä jaksa enää innostua..valitettavasti.. Tykkäsin kyllä tuosta kortin tekstistä silti. :)

"Sadepäiväkin on hyvä päivä
kun sen kääntää positiiviseksi.
Vain sateella voit pukea
kumisaappaat, sadehousut,
sadetakin sekä sadehatun ja
suunnata ulos nauttimaan
sateen ropinasta sadeasun pintaan.
Eipä tämäkään onnistu
poutasäällä!
Kun iloitset pienistä asioista, voit iloita usein!"


Juu. Positiivista ajattelua harrastan kyllä. Yleensä kaikesta kurjastakin löytyy aina myös jotain hyvääkin. Ja pienet ilothan ne ovat just niitä parhaita! :)