Tämän vuoden joulukorttitehtailu on aloitettu. Tai siis Joulukortti 2007:n prototyypin suunnittelu. Hyvällä mallilla se on jo kyllä, vaan ei ihan vielä esittelyvalmis. Joten, tässä esimauksi parin edellisen vuoden kortteja..

Tällaiset tein Jouluksi 2004:
joulukortti2004.jpg
Argh miten huono skannaus! Mutta kun kortti oli suljettuna niin tulos oli vielä kammompi.. Pipari neulahuovutettu pienen piparimuotin avulla ja kiinnitetty Novitan kultalangalla korttiin eyeletin lävitse. Hyvää Joulua-teksti ääriviivatarroilla ja nurkassa muutama tähtitarra. Korttipohja Tiimarista. Sisällä toivotus:
"Monta täyttä kauhallista
joulumieltä rauhallista!"

Tällaisia lähti matkaan puolestaan Jouluna 2005:
joulukortti2005_1.jpg
Sydän tehty hamahelmistä. Ohje jostain SK:sta. Toivotus ääriviivatarroilla. Leimasin FinnStamperilta. Leimattu teksti kiinnitetty kartonkiin kakspuoleisella teipillä ja kartonki kohotettu taustasta 3D-tarratyynyillä. Korttipohja Tiimarista. Sisällä värssy:
"Tule Joulu sydämeen.
Tule joka ihmiseen
niin kuin liekki kynttilän
valon tuo ja lämpimän."

Tein toisenlaisiakin, puolestaan sinisille korttipohjille:
joulukortti2005_2.jpg
Kynttilä hamahelmistä. Muuten likipitäen samat jutut kuin sydänkortissakin. :) Sisällä värssy:
"Kynttilät taas valon tuovat
joulunajan hämärään.
Pakkastaivaan kirkkaat tähdet,
yöhön antaa loistettaan."

Viime vuonnakin oli kyllä tarkotus tehdä kortit itse, mutta se jäi sitten niin viime tippaan koko homma että oli pakko ostaa valmiit Tiimari-kortit ja laittaa sitten sellaiset menemään.. No, tänä vuonna edellisestä viisastuneena [ja osa materiaaleistakin jo valmiiksi hankittuna :)] alotin homman hyvissä ajoin, pari päivää sitten siis. Pitäis ehtiä valmiiksi. Vaikka kaikkien mielestä tääkään ei varmaan oo kovin aikasin sillä tiiän monen tehneen joulukortteja jo kesällä..ite en sentään niin innokas ole,  vaikka joulua mahottomasti rakastankin ja kovasti korttiaskartelusta tykkäänkin. :)