Pakettivaihdon paketti vastaanotettu H@nn@lta siis. :) Kyseistä maksikirjettähän etsiskeltiin tuolta lähipostista jo torstaina, muttei löytynyt. Onneksi nyt oli paketti löytänyt tiensä hyllyyn. :) Hmpf, minkä hiton takia ne  postikustit pimittävät toisten paketteja! :/ Ei oo nimittäin ihan eka kerta kun näin käy..

Mutta...tämmöistä kaikkea kivaa [ja suurta :)] paketti sisälsi:
pakettivaihto3.jpg
Tosi pehmeä Pupunen [jonka olinkin jo täällä nähnyt mutta en kyllä osannut arvata että se olis tänne tulossa :)], heti käyttöön pääsevä meikkipussi [jossa kiva ässä-vedin/kännykkäkoru], kukkaranneke ja ihanan paksu patalappu.

Eikä siinä vielä kaikki. Sain myös kesäLAUKUN! :) Tässä ensin pikkasen kömpelö peilin kautta otettu kuvausyritelmä...
pakettivaihto1.jpg

Ja tässä vähän parempi kuva kassista jo tavaksi muodostuneessa kassinkuvauspaikassa, siivouskomeron ovessa roikkumassa! :D
pakettivaihto2.jpg
Vähän pelottaa tuo kassin vaaleus, mutta eiköhän siihen totu. Voihan sitä kesällä olla vähän muunkin värisiä laukkuja kun niitä samoja punaisia/mustia/farkkuisia mitä muulloinkin. :)

Itse asiassa nyt kun katoin tuon H@nn@n Pupuentryn uudestaan niin siellähän näkyi nuo muutkin yllätykset.. Ei kai niitä saa näyttää ennekun ovat perillä? Kun kuitenkin parit oli tiedossa, ei salaisia.. No, ei se mua haittaa, kun yllätys ei edes palajastunut, mutta tulipa nyt vaan mieleen..

* KIITOS H@NN@ KIVASTA PAKETISTA! *