Mitäs sitten...ainakin vielä on esittelemättä yksi joululahjaväkerrys,
se ainoa jota en uskaltanut täällä näyttää etukäteen. :)

Branching Out-huivi ystävälle. :)
SussunBO3.jpgSussunBO1.jpg

SussunBO2.jpg
Mikäli ainut tallessa ollut vyöte on oikeassa, niin lanka on Novitan Daisya [90% akryyliä/10%villaa]. Vitosen puikot ja lankaa meni 175 g eli noin 3 ja puoli kerää minkä verran sitä suurinpiirtein olikin. :) Huivin koko on n. 20 cm x 142 cm ja koska tein sen kaksinkertaisesta langasta se on myös paksu ja lämmin. :) Toivottavasti myös saaja tykkäsi! :)

Itselle on myös aloitettu samanmoinen, tällä kertaa uskaliaasti hieman ohuemmasta langasta..vähän sellaisesta mohairin näköisestä [arvailuja, koska vyötettä ei ole tallessa]...vaikken edes moisesta langasta oikein tykkääkään. :D Mutta kuten moni jo aikaisemmin on sanonutkin, tää on yllättävän helppo malli vaikka näyttääkin vaikealta. Tai no, saahan sitä tekstiä kyllä kyylätä koko ajan ja olla tarkkana millä rivillä on milloinkin menossa, mutta ei mitenkään vaikea mallineule kuitenkaan. Vaikka että kaavioista en kyllä veiläkään saa mitään tolkkua, mieluummin neulon sanallisesta ohjeesta ja vaikka sitten toistelen sitä ääneen samalla. :)

Niin joo..sainhan minä tietysti yhden jutun menemään väärin tässä ekassa BO:ssa, nimittäin sl2-k1-p2sso:n. Vaikka kyllähän se tuossa ohjeessa selvitetään miten se tehdään, mutta silti, kun olin liian hätäinen enkä malttanut lukea sitä tarkemmin vaan tein vaan niinko aattelin että se vois mennä. Nostin silmukat siis nurjalla tyylillä enkä oikealla niinko ois pitänyt. Noh, mutta nytpä tiiän miten se menee. Ei se pahalta noinkaan näytä, mutta kuitenkin. Miten muuten, onko teidän mielestä k3tog:lla ja sl-k2tog-psso:lla jotain eroa? Minä ainakin teen molemmat ihan samalla lailla ja samanlaisiin kohtiin ne minusta tuossa huivissa kyllä tulivatkin..

Edit// Selvennyksen vuoksi vielä maininta siitä että neulon siis tuon kolme yhteen kavennuksen just noin "nosta yks-neulo kaks yhteen ja vedä se nostettu silmukka kavennettujen yli"-tavalla. Niin se on mielestäni neuvottu tekemään jossakin neulesanastossa.. Älkää vaan kysykö että missä, en nyt muista/löydä vaikka kuinka mietin/etsin.. Oon kait sitten perehtymätön ja yksinkertainen kun en osaa selviä ohjeita lukea/tulkita valmista kuviota neuleesta, mutta olkoon sitten niin. Ei aina voi onnistua sataprosenttisesti. Mutta enpä minä sitä odottanutkaan. Eka ikinä tekemäni pitsihuivi kun tämä kuitenkin oli ja aivan hyvä siitä minusta silti tuli vaikkei ihan täydellisesti nuo kaikki silmukat menneetkään.