Tämän sain eilen sitten valmiiksi. Niinkun kuvasta ehkä näkyykin, lankaa on sitten käytetty vaikka minkälaista ja sävyistä mutta niin oli jo työtä aloittanutkin tekijä käyttänyt.. Reunojen kanssa en sitten ruvennut taistelemaan ja jätin nuo ulommaisten tekemättä alkuun vähän yritettyäni. Kuitenkin ne menevät saumanvaroihin. Ihan tyhmää ollut leikata noin naftiksi tuo kangas! No...äidille vien tämän huomenna ja saa sen sitten ommella tyynyksi. Sinne se saa vanhemmilleni jäädäkin, kun ei ole minun tyylinen ollenkaan. En kukkajutuista niin perusta.
tyynynpaallinen_valmis.jpg

Ja, vaikka just sanoin etten perinteisistä kukkajutuista tykkääkään, seuraava ristipistotyynypistely niitä kuitenkin sisältää. Noh, nämä on näitä sarjassamme äidiltä saatuja, loppuun saatettavia töitä. :)
kukkakorityynyprojekti.jpg

Phina ihmetteli miten niin nämä ovat muka nopeita tehdä. No, minun mielestä ne edistyvät nopeasti ihan jo siksikin kun on paksua lankaa ja isot ruudut. :) TV:tä katsellessa tulee helposti pisteltyä pitkästikin kerralla. Miljoona kertaa nopeampaa kanavatöihin verrattuna ainakin! Niitäkin kyllä teen, nyt vaan en ole aikoihin kylläkään.