No tulihan sitä tästäkin projektista viimein valmista. :) Poppanajämien tuhousprojektista on siis kyse. Ekan osan esittely täällä.

Eipä sitten tullut purettua ja tehtyä enemmän ja vähemmän liki alusta alkaen uudestaan kun varmaan joku kolme kertaa tää toinen..ensin joku väri loppu kesken ja päätin muuttaa raidotusta hieman, mutta ei ne sittenkään riittäneet. Sitten kävin ostaan poppanaa lisää ja ostin tietysti väärän sävyistä punaista. Meinasin että vaihdan, mutta niin se vaan jäi - ja taas purettiin että saatiin raidotus vähän muuttumaan. Koukuttiin taas ja haettiin mustaa poppanaa lisää vielä toisenkin kerran. :) Nyt saa kyllä riittää purkaminen ja uudelleen alotus. :D
Mutta eipähän ainkaan enää ufoile sohvannurkassa. :)
punamustapoppanavirkkuu2.jpgpunamustapoppanavirkkuu2.jpg
Jokatoinen punanen osuus on eri sävyllä. Ei kauheesti kuvasta erotu, eikä oikeestikaan kauheen pahasti. :) Mikään tasanenhan tosta ei kyllä tosiaankaan tullut, vaikka että en kyllä oottanutkaan että olis tullut. Taas tuli siis todistettua ettei tää virkkaus oikeen oo mun juttu..kun en ees näin yksinkertasta juttua saa pysymään suorana..liinan alkupää on aika paljon leveämpi mitä loppupää..ja kuvassa se on muutenkin ihan mutkalla ja makkaralla.. :D Mutta saa kelvata. Mulle itsellenihän kun tää kuitenkin tuli. Tyytyväinen oon kuitenki siihen että suurinosa vanhoista poppanajämistä tuli käytettyä ja melkeen kaikki uudetkin. :)

Poppanakudetta yhteensä vähän reilu 400 g. Kasin koukku.
Silmukoita joku n. 25. Mitat n. 33 cm x  105 cm.