Kuolasin tuossa aiemmin Arjan Tallinnan ostoksia... On mullakin mitä esitellä. Tosin nämä ovat viime syyskuulta, mutta silti...ette te ole näitä ennen nähneet. :) Eikä niistä ole itseasiassa vielä mitään valmistunutkaan, että ihan hyvin voi esitellä siinäkin mielessä ihan kuin uusina, eikö? :)

hahtuvat.jpg

Kuten vyötteistä näkyy, yhtä lukuunottamatta kaikki ovat Evillaa. Tuosta isosta kiekosta en tiedä, se ja ylärivin oikeanpuolimmainen kiekko tarttuivat matkaan jostain Sadamarketin puodista viime hetkillä ja viimesillä rahoilla. Muut torilta vanhastakaupungista, siellä kun koko päivä tuli kierreltyä. Voi kyllä sanoa että rahaa olis pitänyt varata mukaan enempi. Ostettavaa olis varmasti löytynyt. Ja kun ei edes missään varsinaisissa liikkeissä käyty.

Niin joo, ja ostinhan mä sellaisia huovutettuja kukkia tms. pari kappaletta torin varrelta yhdestä pikkuliikkeestä. Ehkä näette niitä pian jossakin työssä.. :) Muuten shoppailu oli sitten ei-käsityöaiheista. Tai oikeastaan, enemmän keskityttiin turisteina kiertelyyn silloin työkaverin kanssa kuin shoppailuun, täytyy myöntää. Vanhassakaupungissa on niiiin paljon nähtävää. ♥