Eilen pesin talvipyykkiä, villasukkia ja muita. Mutta...kone oli varmaan kuitenkin puolillaan näitä:
cathat_laundry.jpg

Nämä on siis niitä kuuluisia cathat-pipoja ja tärkein syy siihen miksi rakastan Novitan Teddy-lankaa. :) Täällä voi käydä kurkkimassa lisää kuvia aiheesta. Ja täältä puolestaan  löytyy kuvia muille tekemistäni. Niitä löytyy jo lähes joka mantereelta. :)

Tässä yksi uusimmista:
cathat_white.jpg


Edit// Täytyy vielä mainita että testatessani HS.fi:n julkkiskonetta, tuloksekseni sain Lenita Airiston. Miksi tämä sitten liittyy näihin pipoihin, voi joku miettiä. Minäpä kerron.

aisristo_w170.jpg

Reilu vuosi sitten, 15.02.2006 osallistuin koulutustilaisuuteen jossa myös Lenita esiintyi. Leidi on muuten tosi sydämellinen ja ihana persoona, ei yhtään niin pelottava kuin media ehkä antaa ymmärtää. Tilaisuuden jälkeen ostin hänen kirjansa "Kauneus on lisäarvo", pyysin siihen nimmarin ja vaihdoin Lenitan kanssa muutaman sanasen. Päässäni oli silloin ihka ekana tekemäni - ja myös rakkain cathat-pipoistani, punainen tietysti. "Wau, sulla on ihana pipo! Niin mahtavan värinen!", olivat Lenitan kommentit. Lenitahan on tunnettu ihmisten pukeutumisen arvostelusta, niin hyvässä kuin pahassakin, joten positiivinen palaute tuntui tietysti extrahyvältä. Kun Lenita sanoo jotain tuollaista, sitä hän kyllä myös tarkoittaa. Lenitalle sopisi tämmöinen pipo kyllä itselleenkin. :)