Kun nyt vähän laiskostaa, niin tehäänpä tällä kertaa tää arvonta tuon ah niin kätevän the Random Number Picker-koneen avustuksella. :)
*
*
*
Kommentteja arvontapostauksessa on 59 kpl. Joten, 59 osallistujaa. :)
*
*
*
Kone valitsee numeron 13. Hmm...ei siis huonon onnen numero tällä kertaa tuo. :)
*
*
*
Kolmastoista kommentoija on...
*
*
*
Outi Lankaa ja ajankulua-blogista, joka onkin mulle uusi tuttavuus. :)

Onneks olkoon voittajalle!

Laitatko Outi mulle sähköpostilla [löytyy tuolta ylänurkasta] osoitteesi niin lähetän pikapuoliin jotain pientä yllätystä. Jahka nyt ensin keksin mitä laittaisin. :)

Oli muuten oikein kiva lukea noita teidän vastauksia aiheesta mikä kädentaitoihin liittyvä juttu ei kiinnosta sinua lainkaan. Aika moni vastasi ATC-askartelun olevan sellainen laji. Aika jännä. Jotenkin yllättävää minusta. Niitä kun näkee kuitenkin tosi monissa blogeissa nykyään. Eipä silti, ei ne mua itteenikään kyllä innosta. Ristipistot ja kirjonta oli toiseksi "boikotoiduin" juttu.

Kun mietin mitä oisin ite vastannut, oisin varmaan maininnut ainakin tilkkutyöt ja piirtämisen. Tilkkutyöt kun vaativat liikaa kärsivällisyyttä ja piirtää en osaa sitten niin yhtään.

Yhteenveto vastauksista:
ATC:t / 3D-kortit / paperiaskartelu 28
ristipistot / kirjonta 11
nypläys 5
puu- / metallityöt 5
piirtäminen / maalaaminen 5
virkkaaminen 4
keramiikka- / savityöt 4
posliininmaalaus / lasityöt 3
neulonta 2
värjääminen 2
ompelu / tilkkutyöt 2
huovutus 1

ps. Kun on enempi aikaa niin käyn tutustelemassa taas uusien kommentoijien blogeihin, teitä oli kivasti taas kerran. Mukavaa. :) Kommentoikaahan jatkossakin kun piipahdatte täällä. :)