Kirja-, levy- ja lanka-alen satoa.. :)

ostoksia

Langoista: Mambo ja Cloud on tilaustöihin - Mariomyssyä ja Calorimetryä on toivottu. TangoFani on Siililapasiin. Papagena lähti mukaan muutenvaan kun oli niin edukasta, vaan 1,80€/kerä.
No, silkkaa akryyliähän se kyllä on, mutta aika kivan tuntusta.. :)

Levyistä:

Hassua että sillonku Jippu tuli musabisnekseen niin en tykänny siitä yhtään. Nyt viime aikoina oon ruvennu tykkäämään kovasti, jännä miten mieli muuttuu. :) Hanna Pakarisen levyt mulla on kaikki, ja pitihän se tää uusikin saada. Tykkään siitäkin. Sama juttu P!nkin kanssa. :) Halloweenit löytyy nyt sitten kaikki kun on tää uusinkin versio. Ja Housen kakkoskausi oli vaan kans ihan pakko saada. :)

Kirjoista:

Adlibriksestä Knitting Without Tears, Domiknitrix ja Last Minute Knitted Gifts. Postikulut oli ilmaset. :) Anu Harkin Viritetty BookAvenuelta ja Finland 12 points!-euroviisukirja ihanvaan Prismasta, viisufanin ehdoton pakkohankinta kunhalavallasai. :)

Täytyy kyllä taas kerran ihmetellä mikä ihme noista Zimmermannin kirjoista tekee niin suosittuja. Knitters Almanacista en piitannut,
enkä kyllä tästä Knitting Wihtout Tearsistakaan syttyny niin yhtään.
No, onhan tossa ohje Tomteniin, mutta muuten en kyllä taida
tehdä tolla just mitään. Ihan kokolailla turha opus minusta. :(

Domiknitrixistä oon haaveillu pitempään ja LMKG on kans kiva omistaa, esittelen ne tässä joku toinen kerta paremmin kun vaan saan aikaseks. Viritetyn oonkin arvostellut jo aikasemmin. :)