Oijoi, mikä siellä postissa mua odottikaan. Kovasti odotettu Syksyn Sävyt-paketti! Todellakin kannatti vartoa, aivan mahtavan hieno ja mieluinen paketti ja ajatuksella kasattu. Täytyy kyllä kehua että aivan erinomaisesti on parini blogiani seurannut ja osannut löytää tykkäykseni kohteet. :)

Lähettäjänä oli minulle entuudestaan tuntematon Makepeace75. Itseasiassa ihan pikkainen aavistus mulla oli lähettäjästä sillätapaa että kun hän minut maanantaina Ravelryssä kaveroi ja kävin hänen blogiaan kurkkimassa, niin tuli mieleen oiskohan tässä mun Syksyn Sävyt-parini. Ja niinhän se asia olikin. Kiva tutustua, laitoinkin sun blogin samantien Blogilistan suosikkeihin. :)

Kattokaa, näin iso paketti! :)
syksynsavyt1.jpg

Että mitä kaikkea ihanuuksia se sisälsikään! :)
syksynsavyt3.jpg
Kolme kerää ihanaa punaista Novitan Karusellia [enpä oo muuten ennemmin hoksannutkaan että tää on samaa mitä on myyty myös Fiesta-nimellä, että kiitosta vaan tiedosta :)], haarukkapitsilaite [no niin, nyt sitten pääsee viimein opettelmaan tätäkin :)], Omena-Kaneli teetä [i-h-a-n-a-a, tykkään tästä niiiin paljon :)], aivan mahtavalle tuoksuvia uuniomenatuikkuja, Brunbergin tummaa suklaata [lemppariani! ♥], haamuheijastin ja taidokkaasti tehtyjä kerrosmerkkejä apureiksi neulontaan.

Lähikuvaa vielä noista tosi makeista merkeistä:
syksynsavyt2.jpg
Vau. Niin hienoja. Harmikseni en kuitenkaan saa kumpaankaan puhelimeeni kiinnitettyä tuolla systeemillä kännykkäkoruksi, mutta vasemmanpuolimmaisen laitoin roikkumaan puseroni vetoketjuun.

~ ISO kiitos upeasta paketista, Kirsi! ~

Nyt keittämään iltapäiväteetä ja pikkasen myös neulomaan...jotta olisi illemmalla jotain esiteltävääkin, pyykinpyörityksen jälkeen nimittäin.
Eli, jotain huovutettua on luvassa. :)