Avasin juuri äsken paketin joka sisälsi paaaaljon ihania punaisia juttuja. Pakettivaihdon "Minun ja Sinun Lempivärit" Paketin siis. :) Jonskulainen hemmotteli meikäläisen nyt kyllä ihan piloille.. :) Kovasti tykkään kaikesta mitä sain, erityisesti tietysti punainen lanka on mieleen. :)

Paketti sisälsi seuraavaa: punaista seiskaveikkaa iso kerä, servettejä, enkeli-jääkaappimagneetin [mulla on muuten aikalailla samanlainen yks isompi koriste-enkeli! :)], possu-avaimenperän, ihanan tuoksuista huulirasvaa, punakantisen vihkon, punapellavan siemeniä [annan todennäköisesti nämä äidille, sillä parvekettomassa yksiössä niitä tuskin pystyy kasvattamaan...mutta parvekkeella varmaan pystyy], Magic Towel-napin josta saa kastelemalla pyyhkeen :), sydämenmuotoisen ruusuntuoksuisia tuoksukynttilöitä sisältävän metallikorin [mistä tiesit että rakastan kynttilöitä? :)] ja sydämenmuotoisen rasian jossa sisällä dumle-karkkeja. Niin ja ihanan lehmä-kortin. :)

pakettivaihto2.jpg

Kynttilät lähikuvassa:
kynttilakori.jpg

Samoin possu ja enkeli:
possujaenkeli.jpg

Oma pakettini Pirkkikselle lähti tämän päivän postissa, joten saanet sen perille perjantaina huomisen pyhän vuoksi. En vielä paljasta mitä lähetin, mutta punaisia ja sinisiä tavaroita pitää sisällään se paketti. :) Kortti/viesti matkasta valitettavasti unohtui, mutta luulen että tunnistat paketin kun se saapuu..