Moni onkin jo varmaan noteerannut Neulotaan.netin? Mullekin tuli sieltä sähköpostiviesti eilen. Aluks aattelin niinkun varmaan moni muukin että tää saattaa olla ihan kiva juttu. Mutta no, eipä oikein ollutkaan. Siellähän julkaistaan meidän blogeja suurimaaksi osaksi ihan ilman mitään lupia. :O

Tokihan minunkin blogitekstit ovat julkisia, ei siinä mitään, onhan niitä ennenkin pääsyt lukemaan kuka tahansa, mutta jotain rajaa nyt sentäs! Kun kommentitkin siellä paistattelevat omalla sivullaan! Tämmöset palvelut pitäis olla ehottomasti sellasia että lisää itse oma blogisi, jos tahdot, eikä mikään automaatio!

No, kun pisti niin vihaks nähdä omakin postaus heti siellä etusivulla niin laitoinpa sitten kitkerää palautetta ko. puulaakin ylläpidolle. Ja tulihan sitä vastapalautetta myös, ihmeen nopeastikin, ja myöntävät kyllä mokansa mutta onko vähän myöhäistä jo, kysyn vaan! Ois varmaan pikkasen pitemmälle kannattanut ajatella asioita ennenkun pykäsivät sivuston pystyyn..

Tän saman viestin on varmaan saanut moni muukin, mutta tässä jotain paloja:

Neulotaan.net herättää tunteita. Ja me olemme hoitaneet selvästikin viestinnän huonosti. Poistamme ensi tilassa bloginne listoilta kun niin haluatte.

Kommentti: "mutta en pidä sitä lainkaan tarpeellisena. Vastaavia palveluita on parempiakin, samoin nimenomaan neulojille suunnattuja."
"Vastaavia neuleblogit yhteen kerääviä sivustoja kyllä on jo olemassa, esim. Finnish Knit Blogs joka ainakin minusta on ihan riittävä."
Vastaus: Palvelumme on hakukone, jokan on suunniteltu helpoittamaan ihmisiä hakemaan eri blogeista sisältöä, eli jos olet hukannut jonkun jutun tai haluta merkitä niitä muistilistalle, niin hienoa. Netissä on muita palveluita, joilla on vahvuutena ja heikkoutensa. Netissä on varmasti paljon erilaisia palveluita ja varsinkin parempia kuin Neulotaan.net.

Kommentti: "Palvelu vaikutta hyvin pikaisesti kokoonkasatulta ulkoasun, tekstin ja toteutuksen puolesta. Asioita ei selvästikään ole mietitty loppuun asti."
Vastaus: Asioita ei ole mietitty loppuun asti. Palvelua olisi pitänyt hioa vieläkin paremmaksi ja ennenkaikkea kysyä kommentteja. Nytkin olemme saaneet palautetta, parannusehdotuksia ja uusia ideoita ihmisiltä. Tarkoitus on kehittää palvelua yhä paremmaksi heille, jotka palvelua haluavat käyttää.

Kommentti: "Toivottavasti saisitte tämän idean pyörimään kunnolla. Olen vaan huomannut blogimaailmassa melkoista närkästystä asiantiimoilta - ei liene hyvä alku?"
Vastaus: Alku ei ole ollut teidän negatiivisten palautteidenne perusteella ollenkaan hyvä. Selkä suorassa otamme negatiivisen palautteen vastaan. Lähetimme satunnaisesti 50 neuleblogaajalle viestin ennen palvelun julkaisemista ja tunnustelimme fiiliksiä. saimme 29 vastausta, joista 100% olivat positiivisia. Ehdotimme  heille, että pääsevät neulotan.netin etusivulle valokeilaan. Kaikki halusivat. Kun kaikki olivat sitä mieltä, että palvelusta olisi tosiaan hyötyä ja kaikki halusivat valokeilaan, niin teimme tulkinnan, että vastaanotto olisi positiivinen. Makuhaun tiimoilta emme ole saanut ainuttakaan negatiivista palautetta, joten arvelimme, etä tällainen palvelu olsii hyödllinen teille.

Negatiivisten palautteiden perustella koko palvelua ei olisi kannattanut tehdä, mutta suurin osa palautteesta on erittäin positiivista, eli näiden perusteella voidaan todeta, että suurelle osalle ihmisistä palvelu on ollut positiivinen juttu.

Eli nöyrimmät anteeksipyynnöt sinulle. Palvelumme tulee osalle ihmisistä tarpeeseen ja he tuntuvat siitä pitävän. Osa ihmisistä suhtautuu palveluun varauksella kuten sinäkin ja se on ihan oikeutettua, varsinkin kun minä olen mokannut tämän tiedotuspuolen. Toivoisimme tietysti, että tekin jatkossa ottaisitte palvelun omaksenne. Eli jos haluatte mukaan myöhemmin, niin tervetuloa.

Että semmosta. Lauantaihin mennessä pitäisi olla linkki blogiini sieltä poistettu. Toivottavasti näin myös tapahtuu. Maku meni koko palvelusta heti kättelyynsä.