Se on Joulutauko nyt sitten. Tammikuun kahdeksas on vasta seuraava tiffanykerta. Yhyy..miten kestän vierotusta niin kauan kun ois idistä uuteen työhönkin jo.. Kotonahan mulla ei oo oiken mahollisuutta tiffanyja tehdä kun ei oo semmosia tiloja. Ei sitä nyt oiken keittiönpöydällä viitti ruveta laseja leikkaamaan eikä mulla oo kaikkia välineitäkään omana. Viime kerran jouduinkin skippaamaan yksien pikkujoulujen takia, mutta sainpahan silti vielä aikaseks jotain pientä tälle vuodelle..nimittäin muutaman korun ja tuikkutähtiä. :)

Nämä tuikkutähdet olin leikannut+hionut+folioinut jo viime jouluksi, mutta niin ne vaan kuitenki jäi tekemättä loppuun kun oli vissiin muita kiireellisempiä töitä ja aika loppui kesken tai jotain, en enää oiken muista. :) Noh, parempi myöhään kun ei millonkaan. :) Osa jää itselle, osa menee lahjaksi. Kaavat on piirretty myyjäisistä tai jostain ostetuista vastaavista, jonkun toisen tekemistä.
tuikkutahdet.jpg

Näihin koruihin sain idean kun näin yhdellä naisella kerran vähän tämäntyyppisen korun ja tietty ihastuin siihen heti samantien. :) Näistäkin osa menee lahjaksi.
tiffanykorut.jpg

Koru in action. :) Tämän pidän itse.
tiffanykoru.jpg

Ekan kerran tein muuten tiffanykoruja nytten. Ootteko muut tehneet? Strömsössähän tekivät joku viikko sitten korviksia. Jospa itsekin tekis sitten kevätkaudella.. Seuraavaksi isommaksi työksi oon sitten aatellut - tai ainakin haaveillut väsääväni lampunkupua jalkalamppuun..