Olin tänään bussireissulla Tuurissa, Keskisellä. Olipas siellä taas paikat muuttuneet viime kerrasta. Aina siellä on laajennuttu jostain nurkasta. :) Oisinko joskus 2005 vuoden alkupuolella viimeks käynyt. Mukava oli reissu. Ihmisiä oli tietysti paljon liikkeellä ja joka paikkaan sai jonottaa enemmän ja vähemmän, mutta enimmäkseen jonot kulki suht jouhevasti. Erityisen tyytyväinen oon kyllä ostoksiini. Löysin mitä lähdin hakemaankin enkä ees ostanut ihan mahottomasti turhuuksia. :) Ehkä sitten tosin olisin ostanut jos ois ollut veronpalautuksia tuhlattavana, muttakun tuli niitä mätkyjä..no, ei murehdita niitä nyt. :)

OnnenKenkä näytti komealta pimentyvässä iltapäivässä/alkuillassa.
onnenkenka3.jpg

onnenkenka4.jpg

Ehkä Carl Barksin jälkeen kuuluisin Aku Ankan piirtäjä,  Don Rosa
signeerasi kirjojaan Tavarapuodin kirjaosastolla.
donrosa1.jpg

Jouluosastolla oli Tivoli. Voikun ois ollut mukana joku pikkanen
jonka kans ois voinut mennä vähän karusellin kyytiin. :)
keskisenjoulutivoli.jpg

Vesa Keskisen komea Ferrari F40 Ruokapuodin aulassa.
ferrari2.jpg

ferrari3.jpg

Keskinenhän ottaa vastaan vielä vanhoja markkoja/pennejä. Vein about
kolmen kilon(!) pussillisen. :) Arvatkaapa paljonko sillä sai euroja? :)
markkapussi.jpg

Sitte ne ostokset. :)  Tehtävänanto:
bongaa mikä/mitkä liittyy käsitöihin/muihin väkertelyihin? :)
keskisenostokset.jpg
Hiusväri, teippiä, rautalankaa, Pantteripussi, Fiorellan vyö ja kyllä - Milwardin CrochetLite-valovirkkuukoukku! :) En ees odottanut löytäväni moisia, joten olin kyllä enemmän kuin yllättynyt, varsinkin vekottimen edullisesta hinnasta [5.90€]. :) Kokovaihtoehdot olivat tosin vähissä, tuo minun on kokoa 4,5 mm. Sitten vielä Ruokapuodista piparkakkutalotarpeita, suklaata ja teetä. :) Lompsa Nahkapaikasta.

Valokoukun testausta. :)
valokoukku.jpg

Paras viimeiseksi. Ehdottomasti paras löytö oli lamppu jonka ostin ihan vaan sitä varten että saan tiffanylampulleni jalan. :) Oli viimeinen kappale, siis mallikappale, ja sain sen n. -30% alennuksella jo muutenkin edullisesta hinnasta. :)
lamppu1.jpglamppu3.jpg
Eihän se yhtään pahan näköinen ole sellaisenaankaan, mutta ei ole oikein mun tyylinen tuo kupu kuitenkaan vaikka kaunis onkin. Turhan romanttinen. Laitan myöhemmin kuvaa tiffanylampusta jalan kanssa kunhan saan aikaseks. Pitää hommata ehkä joku mutteri siihen vielä ja sitten pienempi lamppu mitä kokeillessa, kuumenee liikaa mielestäni tuo vaikkei olltukaan kuin 25W lamppu..sellanen pikkanen mitä monissa jouluvaloissa on, sellanen 15W ois varmaan hyvä..oiskohan niitä tossa lähikaupassa..ei varmaankaan.. :/

Lankaosastolla ois ollut alessa montaakin lankaa, mutta jostain syytä jäi ostamatta kuitenkin. Ei kait ollut oikein värejä. Novitan Karusellia oisin kyllä halunnut, mutta ei sitten kun ei ollut punaista. Hmpf. No, ei sitä kaikkea voi saada. Heh. :D