Sain tänään aivan I-H-A-N-A-A punaista postia. SNY:ltä. Muumi-paketissa. :)
Marraskuu_SNY.jpg
Itsetehty virkattu huivi ja huovutettu heijastin - molemmat aivan ihania ja niiiiin mun tyylisiä kuin vaan voi! Sekä Schachenmayr:n Raggegarnia ja Red Heartin Carmenia, molemmat täysin uusia tuttavuuksia minulle.

Huivi sopii hienosti mustan villakangastakin kanssa. :)
huivi_SNY.jpg
Heijastinkin pääsi samaan takkiin roikkumaan. Tykkään siitä hurjasti, pehmoiset heijastimet ovat ehdottomasti suosikkejani. Ja tuollaista samanlaista ei tule vastaan ihan jokaisella. :)
 
Mukana oli myös supersalainen paljastuskirje.
Kuoren teksti sai minut hymyilemään. Hih. ;)
SNY_kuori.jpg

Salaiseksi ystäväkseni paljastui Viuhti. Itseasiassa epäilinkin niin olevan kun eksyin - tai löysin - hänen blogiinsa tässä joku aika sitten kun kiertelin kurkkimassa syksyn SNY-kierrokseen osallistuneiden, itselleni hieman tuntemattomampien blogeja. Etsiskelin ja arvuuttelin kuka mahtaa olla salaiseni, periaatteella että hän on pääkaupunkiseudulta ja tekee kortteja luonnonmateriaaleja hyödyntäen. Ja kyllä, olin kuin olinkin oikeassa arvailujeni kanssa. Hih. :)

Tosi mukavaa että olit salainen ystäväni, tykkäsin kaikista lähettämistäsi paketeista ja muista tervehdyksistä tosi paljon. Hienosti osasit keksiä mieluisia juttuja ja kaikki langat olivat minulle uusia tuttavuuksia ja sellaisia mitä ei ehkä saakaan ihan mistä tahansa. :) Itsetehtyjä juttuja on aina ihana saada kun ne on tehty ajatuksella "juuri minulle". :) ♥ ISO KIITOS ♥ sinulle tästä SNY-kierroksesta! Laitankin blogisi nyt suosikkilistalle ja alan vierailla siellä jatkossa, kiva saada uusia, samanhenkisiä blogiystäviä. :)

Tämä oli eka kertani SNY:ssä, mutta ei varmastikaan viimeinen. Mahdottoman mukavaa on ollut sekä saada että lähettää salaisia paketteja. Kohtapuoliin on myös oman paljastumiseni hetki...mutta odotetaan vielä ainakin päivä-pari.. :)