No niin..nyt on aika paljastusten..Syksyn Salaisen Neuleystävä-kierroksen ajan toimin salaisena ystävänä Terhi T:lle. Terhi oli minulle täysin tuntematon entuudestaan, mutta hyvin täytetyn ilmottautumislomakkeen perusteella yllätysten keksiminen oli suhteellisen helppoa. Vaikkakin homman teki hieman haastavaksi lanka- ja muiden mieltymystemme hienoinen erilaisuus ja se että ystäväni päivitti blogiaan aika harvanlaisesti, en antanut näiden asioiden haitata tätä hauskuutta. Ainakin salaisen ystäväni postauksista päätellen yllätykset olivat mieluisia. :)

Tässä kooste lähettämistäni salaisuuksista:

Elokuun alussa, ensimmäisenä tervehdyksenä lähetin salaiselle ystävälleni syksyisen postikortin ja toivottelin arvoituksellista loppuvuotta. :) Tämä lähti postin
matkaan läheiseltä kioskilta, pyöräilymatkalla Kokkolarockiin
ja siihen tuli varmaankin Seinäjoen leima? :)
SNY1.jpg

Ensimmäinen varsinainen paketti [tai itse asiassa kirje] lähti
Elokuun
puolivälissä muistaakseni lähipostista ja oli tämän näköinen:
SNYlle_elokuu.jpg
Diana Virkkausmaailma-lehti, puikkomittari, isot hakaneulat eli silmukkapidikkeet neulontaan, salmiakkipääkalloja ja Sophie-laukku hahtuvasta. Se muuten oli se salainen projekti mikä oli tekeillä tässä. :)

Syyskuussa halusin kikkailla postileima-asian kanssa ja hämäyksen vuoksi
lähetys lähti matkaan Helsingistä messureissun tiimellyksessä. :)
SNY_syyskuu.jpg
Sublimen lankaa [ne salaiset kerät joita en aikaisemmin täällä voinut esitellä :)], Tatty Teddy-pinssi, rannekoru, kerroslaskuri neulontaan, suklaata makeannälkään ja puutikut joilla voi vaikka neuloa - tai sitten syödä kiinalaisittain, jos siltä tuntuu. :)

Lokakuun alkupuolella olin puolestaan reissussa pohjoisemmassa ja jatkoin postileimahämäystä pudottamalla kuoren erään huoltsikan postilaatikkoon matkan varrella kaffitellessamme. :) Mitähän lie tuli leimaksi? Ehkä Oulu?
SNYlle_lokakuunkuori.jpg
Postiivarit-kortin kera teetä syysiltojen lämmikkeeksi.
Helmiä askarteluun ja mukien alle IKEA:n lasinaluset. :)

Lokakuun varsinainen paketti [taisi olla maksikirje] lähti lähipostista.
SNYlle_lokakuunpaketti.jpg
Kolme kerää Novitan Samos Lollipoppia, huovutusvillaaa ja Enkelin Eväspussin
Enkelin Henkäys-teetä. Kortti taasen Positiivareilta.

Viimeinen eli Marraskuun paketti, myöskin lähipostista,
mutta postimerkeillä varustettuna, hämäyksen vuoksi tietenkin. :)
SNY_Marraskuu.jpg
Novitan beigeä Virkkauslankaa, punaista Juliaa - virkkaukseen myös, bambuinen 2 ½:n virkkuukoukku, Pandan Tonttu-suklaatia ja Cappucino Daim herkutteluun, Calorimetry Schoeller+Stahlin Wonderwool Colorista, jouluisia servettejä ja kimaletelevassa pussukassa tuikkusomiste. Pikkupaketissa blogissa jo alkuviikosta esitellyt silmukkamerkit. :) Jouluinen vintage-kortti Kimberly Polosonin Langille suunnittelemaa Nostalgic Snowmen-sarjaa.

Kuten jo teille kerroinkin, en kuitenkaan vielä paljastanut henkilöllisyyttäni, vaan annoin ystävälleni tehtäväksi selvittää kiertelemällä osallistujien blogeja kuka olen. :) Vihjeenä annoin mm. sen että jotkut paketin sisältämistä jutuista [nehän olivat tietysti silmukkamerkit ja calorimetry] esiintyvät blogissani ja että saattaapa siinä paketissa muutakin vihjettä olla..se "muu vihje" oli värimaailma - eli lempivärini punainen ja musta. :) Paketin sisus ja päälys oli nimittäin vuorattu näillä sävyillä:
SNYlle_Marraskuu_paketti.jpg

Semmosta. Kaikenkaikkiaan SNY-kierros oli tosi mukava juttu näin ensikertalaiselle ja innolla odotan jo seuraavaa. :) Pakettien keksiminen oli hurjan mukavaa. Ja toki myös saaminen, kukapa ei kivasta postista tykkäisi! :)

ps. Niin joo, ja vielä se paljastumisasia jota hermoilin vaihdon jossakin vaiheessa. Terhin blogi on Bloggerissa, jossa kommentointi on pikkasen erilainen kuin Vuodatuksessa. No, kerran sitten tietysti menin epähuomiossa kommentoimaan tunnuksillani, tyhmä minä! En kuitenkaan sanonut ko. kommentissa varsinaisesti mitään SNY-asioista, mutta läheltä se liippasi kuitenkin kun kommentoin kuvagalleriaa jonka linkin Terhi oli laittanut blogiinsa kun olin kysellyt kuvia hänen tekemistään käsitöistä. Poistin kommenttini ja kommentoin asiaa myöhemmin hieman eri sanoin SNY:nä. En vissiin siltikään kait paljastunut? :)