Alotin sitten eilen Cavern Cardigania. Mustasta Seiskaveikasta. Kiitos tuhannesti Johanna käännösavusta, sun ansiosta uskalsinkin tähän projektiin ryhtyä! :) Muutamat ekat lisäyskerrokset sinnittelin varvassormukset ja kännykkäkoru silmukkamerkkeinä. Äh...huono! Piti ruveta tekemään uusia merkkejä, kun tuollaisia renkaallisia mulla ei vielä aiemmin ollutkaan. Nytpä sitten on ja neulontakin luistaa taas mainiosti. :)
cavern_alku.jpg

Samalla tein sitten vähän enempikin noita merkkejä kun kerta tuli alotettua. Teisa oli pyytänyt jos voisin hänellekin tehdä, joten tässä niitä nyt sitten olisi. Mitkä sua eniten miellyttäisi? Lisääkin voin toki tehdä.
silmukkamerkit2.jpg
Lukkoja löytyy vielä ja pieniä renkaita myös, isompia ei valitettavasti mulla ei ole nyt tuon enempää [kiitos vielä kovasti näistä Johannalle! :)] ja mieluusti niistä osan tahtoisin pitää itselläni kun mulla niitä ei kanskaan ole aiemmin ollut.. Mutta yritän metsästää niitä jostain lisää. Siis noita isompia renkaita. Tiiän kyllä että jotkut tekee merkkejä nauhoihin tms. mutta ite henkilökohtaisesti - anteeksi nyt vaan - en niistä oikein tykkää. Ihan käytännössäkin huomasin sen kun käytin tuota kännykkäkorua merkkinä että nauha ei oo kauheen hyvä tuossa tarkotuksessa. Menee lankojen väliin jne..