No niin... Tulipa sitten shoppailtua siellä Haaparannalla lauantaina. IKEAsta
tarttui mukaan enimmäkseen boxeja ja kynttilöitä, niinkun aina. :)
Niin, ja tietty vähän herkkujakin IKEA Food-osastolta. :) Namnam. :)
ostokset1.jpg

Isoin ostos, ja myös tarpeellisin, tässä kuvassa oikealla oleva boksi, langoille tottakai. :) Alunperin tarkoitus oli ostaa pienempi, eli samankokoinen kuin vasemmanpuolimmainen, mutta epähuomiossa mukaan tarttui kuitenkin tuo isompi. Eipä silti, liki täyteen lankoja se silti tuli. :)
lankakorit.jpg

Oikeestaan kulutin IKEA:n lisäksi aikaa vaan viereisessä Ikano-kauppakeskuksessa ja sitten viimeseksi pyörähdin ICA:ssa hakemassa niitä himoitsemiani lankoja. :) Tiffanyliike jäi sitten käymättä, ois pitänyt heti aluksi lähteä sinne, mutta no, ens kerralla sitten. Äkkiä tuo kuus tuntia vaan taas hurahti. No, menihän sitä syödessäkin toki jonkun aikaa, vaikkei jonoa ihme kyllä ollut juuri lainkaan tällä kertaa. Juu, tietysti söin lihapulla-aterian. :) Ja jälkkäriksi ihanan piirakan jossa oli päällä jotain ihanaa rähmää ja manteleita. Nams. :)

Sitten, niitä muita ostoksia..
ostokset2.jpg
Karkkia Candy World-kaupasta jossa jonotin hurjat 45 minuttia.. [osa on tuliaisia kummitytölle], Kobbsin teetä ICAsta, Crocksien tapaiset kengät Skopunkten-kenkäkaupasta [99 SEK], LED-otsalamppu Erätukusta [90 SEK] ja mustaa ja läpikuultavaa koristekivimurskaa Village-sisustusliikkeestä [19 SEK/purkki - ois pitänyt ostaa enempi..]

Ihania Järbogarn-lankoja...näistä osan saanee myös Syksyn Sävyt-parini.. :)
ostokset3.jpg
Muistiin itselle hinnat: Fuga 18.50 SEK, Lovikka 52 SEK, Raggi 49 SEK.