Nyt mullakin on se! Kerijälaite nimittäin. Tulihan se sieltä kun vaan jaksoi kiltisti odottaa. :) Tilasin sen siis Lokakuun SK:ssa olleella tarjouskupongilla, PiikkoPirrasta oli toimitus. Hintaa tuli 29€ + toimitus- ja postiennakkokulut [10,30€] eli yhteensä 39,30€. Ei paha, kun nettikaupassa sen normaalihinta näkyy olevan 44,45€ ja siihen vielä päälle toimitus- yms. kulut 8-10€.

Oon kyllä tyytyväinen ja tarpeeseen tuo masiina tulee ja on ollu kovasti haluttu ja toivottu uudessa kodissaan. :) Ihana saada tilaavievät lankakerät mahtuvampaan muotoon ja myös hankalat vyyhdit kerälle nätisti. )

Tämmöinen vehjes se on:
kerijalaite1.jpg

Hyvät on ohjeetkin:
kerijalaite2.jpg

Ja eka lanka kerittynä:
kerijalaite3.jpg
Huh, olipas siinä hommaa. Tai no, se on vasta puolivälissä. Ei mitään ihan iisiä hommaa tuo Merino Oron keriminen, ei ois ehkä kantsinut valita sitä ekaksi projektiksi kun on viimeks moista vehjestä käyttänyt joskus tusinan vuotta sitten.. Mutta kyllä se siitä. Muutaman tosi inhottavan lankasyttyrän sain kyllä  aikaseks jo tuon puolen vyyhdin kanssa ja ainakin ziljoona solmua.. Seuraavaks kerin kyllä ihan varmasti jotain kaliiperin paksumpaa lankaa. :)