Kun ei tuo käsityöpussien metsästys ottanut oikein tulta alleen niin koitetaanpa jotain muuta...kai teillä kaikilla nyt jonkunlaiset käsityökorit sentään on? Langan ja muun semmoisen säilytystä varten. Mulla ainakin on monta. :) Viis itseasiassa. Eikä sekään aina tunnu olevan tarpeeksi.. :)

kasityokorit1.jpg
Näissä kolmessa korissa [vasemmanpuolimmaiset Kärkkäiseltä, oikeanpuolimmainen Ikeasta] on siis lankoja. Ikean laatikossa huopuvia lankoja ja hahtuvaa, pienessä korisssa puuvilla- ja erikoislankoja. Isommassa kannellisessa korissa sukkalankoja ja muita sekalaisia. Niin ja sitten tuolla äärivasemmalla pilkottaa kahvipussikori jossa on Teddyjä, niitä cathat-lankoja. :) Koziolin "muovikasseissa" on Moda-, Novita- ja Deko-lehtiä. Punaisessa Prymin lootassa kapeat pitkät puikot [joilla on meikäläisellä aikalailla vähän käyttöä]. Muut puikot pussittomia pyöröjä lukuunottamattahan ovat näissä päälystetyissä purkeissa. Noille pyöröille kun saisi jonkun pussikon vielä niin a vot! :)

Sitten tässä, olkkarinpöydän päädyssä sijaitsevassa korissa [myös Ikeasta] säilytän tekeillä olevia töitä sekä ristipisto- ja kanavatöitä ja niiden lankoja.
kasityokorit2.jpg

Entäs te? Tahtoo nähdä! :)