Kävin kipaisemassa maksikirjeen lähipostista KIP:sta kotituessani. Oletin hakevani huuto.net-postia, mutteipäs se ollutkaan sitä vaan postia Relliltä. :) Pehmeää punaista postia. :)

Mistä osasitkaan arvata että vaikken yleensä mohairista perustakaan niin nyt sille oli tilausta? :) Kun siis paketti oli lähetetty keskiviikkona ja torstaina neuletapaamisessa innostuin roseekukista ja aattelin että niillä voisi tehdä huivin taikka ponchon mohairista. Taidat olla ennustaja! :)
punaiset_langat.jpg
Kuvassa näkyvät muut langat koukkasin kotimatkalla Anttilasta. Seiskaveikalla jatkan ainakin valmiiksi keskenjääneet sniikkerit ja Violan kohtalo on vielä tuntematon.

Relli muuten, niistä puikoista vielä. Kate, jolle vahingossa menivät ne puikot jotka oli alunperin sulle tarkoitettu olis valmis jatkolähettämään ne sulle, mutta jos sulle kelpaa jotkut muut jäljelläolevista ylimääräisistä puikoistani niin ilmottelehan! Ainakin 2 1/4 puikot olis ja 2 3/4 myös. Jos otat nuo niin oisin enemmän kuin iloinen päästessäni niistä eroon ja Katekin voisi sitten ainakin mun puolesta vaikka pitää nuo vahingossa saamansakin puikot ja kun kerran oli niillä ehtinyt aloittaa neulomaankin kuulema jo.. :)