Tää on kiertäny varmaan kaikki blogit jo monet kerrat ja itseasiassa muhinu täälläki ajatuksen asteella jo vaikka ja kuinka kauan. Ens en vaan saanu aikaseks ja pakko myöntää että sitte ehti unohtuakin..

No, mutta jos nyt viimen..Jatta anto mulle H:n..

Heinäkuu. Paras kuukausi, ehottomasti. Yleensä kesäisin keleiltään. Ja määhän se rakastan kesää enempikö mitään ehkä. :) Tartteeko enää ees mainita että oon syntyny heinäkuussa? Vaikka kaipa te sen jo melkeen kaikki tiesittekin. Ja jos ette, niin nyt ainaki tiiätte. :)

Helteet. Liittyy tohon edelliseen. Mitä kuumempi, se parempi. Ei Suomessa voi ees niin kuuma ollakaan et se ois liikaa. Vaikka mulla nahka kärventyykin aika herkästi niin silti oon ollu aina tätä mieltä. :)

Harrastukset. Harrastuksia pitää olla. Niin kiire ei voi olla ettei ehi harrastaan ees jotain. No mulla nää tärkeimmät on tietty käsityöt ja järjestötoiminta, sillä saralla oon aika monessa mukana. Yhen kivan väkertelyharrastuksen katkollaolo vähän kyllä pistää harmittamaan, mutta kolmivuorotyö toisella paikkakunnalla ja opiston viikottainen tiffanykurssi ei oiken sovi yksiin. :( No, mutta ehkä joskus taas..

Hassuttelu. Oon taatusti ikusesti lapsenmielinen enkä tietyllä tapaa kasva ikinä aikuiseksi, enkä ees halua. Hupsuttelun taito on minusta tärkee osa ihmisyyttä, ei kaikkee tarvii ottaa aina niin vakavasti. :)

"Harkinta, harjaannus, hyvyys, hyvinvointi". Ihan pakko oli tää laittaa kun rimpsun vieläkin muistan. 4H:n neljä hootahan ne. Joskus about kymppiveenä musta tuli neljähoolainen. Jepjep..pellavaa on niputettu, porkkanoita pussitettu, kyssäkaaleja kerätty ja niitä arpojakin myyty. Ja toki me lankojakin värjättiin luonnonmateriaaleilla. Että kyllä me kaupunkilaisetki osattiin. :) Sitten isompana tuli puolestaan vedettyä useemmankinlaista kerhoa ihan sellasesta peruskerhosta kesä- ja kokkikerhoon. :)

House MD. Yks mun ehottomista lempparisarjoista. Paras sairaalasarja ikinä. Harmi kun on nytten tauolla mutta arvatkaas kuka osti tänään alesta kakkoskauden dvd:nä niin voi sitä sitten katella tässä ootellessa. :) Kyllä mää joskus Teho-osastostakin tykkäsin, joskus about seittemän kautta sitten. Ihan liika pitkään jatkunu sarja menetti ainaki mun mielestä täysin makunsa jossain vaiheessa.. :(

Hiihtäminen. Tykkäsin pienenä. Yläasteella se oli enempikin pakkopullaa mutta välillä tuli hiihdettyä ihan vaan siks että siitä sai plussan. :) Kerran sitte eksyttiin pahanmoisesti ja sen jälkeen ei taiettukaan enää mennä vaan otettiin ihan suosiosta ne luistimet. Sitte yks kaveri sai jääkiekosta naamaansa eikä sekään ollu enää kivaa. Lukiossa ei tarvinu hiihtää tai en ainakaan hiihtäny, enkä varmaan luistellukaan tai en ainakaan muista. :D

No, kolme vuotta sitten ostin sukset ja aattelin yrittää jos se vaikka oiskin taas kivaa kun ei oo millään lailla pakollista. :) Uudet sukset korkattiin sateisessa Vuokatissa, huhhuh, olipa siinäkin reissu, ei tainnu olla ihan voitelu kohillaan ja kartta tais olla vähän hukassa sielläkin mutten kuitenkaan luovuttanu, olikohan viikon vai kahen päästä ku lähettiin Lappiin viikoksi. :) Edelleenkään en kyllä juurikaan hiihdä ku just Lapin reissulla kerran/pari vuodessa ja sielläki omaan tahtiin verkkasesti, maisemista nautiskellen. Eikä musta ikinä mitään himohiihtäjää saa mutta kylläpä siinä vaan niin kävi että se kuulu lapinhulluus iski heti kerrasta sillon keväällä-06. :)

Oispa jo maalis-huhtikuun vaihde, sitte sitä mennään taas, Kiilopäälle, keväthangille, tottakai. :)

Emmää kymmentä keksi kyllä millään, eikö nää jo riittäs? Seittemän ku on yks mun onnenluku niin siihen on parempi ku hyvä lopettaa ja mennä nukkumaan, se on taas aikanen aamuvuoroaamu eessä..